Sunday, February 26, 2012

yeay!!kURsus KahWin

salam,,,,
kursus kawen,,,selalunyer dikaitkan dengan org yg ingin berkahwin,,,,,
tapi yg belum berkawin bley jer if nk amek,,,
caye gie ngn en HubbY,,,en huBBy dipaksa untuk  mengikut caye,,,,seronok,,,
macam2 ilmu dapat...ilmu tentang kekeluargaan lah,,,,yer mmmg penting kursus perkahwinan ini
sebb nyer,,,,,,kene pegilah,,,untuk timba pengalama,,,,




special Thank You :
My Enchik HUbby 
 Mohamed Ashraf bin Mohamed Amin
sebab sudi melayan karenah ur luve,,,


Muslimiye binti Marsum



**okeyhlah akupn nk tido,,,,wink,,,,ngntuk,,,,,

Monday, February 20, 2012

WOW!!but wow ker???

slaam,,,
yeay Wow very excited day day,,,,,,dating ngn mr hubby, yeay today en Hubby nk bwk makan kt restaurant Arab,,,,bertempat kat shah alam,,,orang kater makann dier super duper sedap lah,,,,,,
itu dier ResTauraNt Zam Zam,,,,,,hermmmmm,,,,
meyh kita view sikit,,, WOW sgt ker??
sgt membosankan,,,jem giler,,,ape lgi mekup jap...ajhhaha

neyh dier buku menu dier,..harga tetttttt..,..(mahal giler,,,mungkin restaurant arab kot)

shawab chicken : RM10

En Hubby yang kelaparan,,,,,,,,ehehhe

briyani Chicken : RM19  ade sup kambing + sambal....
bg ak taste dier sedap lagi nasi briyani nasi kandar,,,,,,

teo ais : RM5
Fresh orange: RM10 kali 2
*harga air tak berbaloi dengan rase dier,,,,tak sedap langsung....
sedap lagi kedai mamak or warung,,,,**

caye makan nasi ape ntah :RM19
*wajah excited mcm sedap**
tapi tetttttttt....


comment:
makanan : 3/5
air: 2/5
harga: 1/5

itulah ranking yg ak bleyh bagi....
total harus kami bayar : RM64

sangat berbaloi sgt2....tettttt.....




wow!!! dats baru wow (my en Hubby said)
hehhe,,,,,









Monday, February 13, 2012

MinGGU LEpas!~~~

salam Cik Die??
hehhe...
okeyh lamer rasenyer tak menyoretkan sesuatu di belog ak neyh walaupun ak tau tak de sape pn nak bace,,,ade caye kesah,,,bcz i knoe who da person always view my belog,...ecececeece,,,,
nak citer sikit minggu lepas neyh punyer aktiviti...


walupun dah basi nk citer, tapi caye nk citer sikit,,,sebab i think dis story very special for me n him.
hehe,,
sabtu dua minggu lepas ..my bf tak dapt amek test Signal sebb prof kater ur paper finish,...so u cannot get ur test paper bcz u late,,,ouh no,,what!! am tension rite now..its not right u cannot do like dis to me prof, am just late for 4 minute.plz let me in,,,,(maybe my huBBy say like dats)heheh,,,,,
its okeyh dear i knoe u can do better for next paper test okeyh,,,dun be sad,,,
so lepas tuh untuk menghiburkan ati dier, caye pun temanlah encik HUbby jejalan release tensen,........
let my pic story ya...


jejalan seluruh OU,(mcm tak pernah gie OU kan semua tempt nak jalan)

my outfit for my date wif Encik Hubby
pic terbalik tak reti nak pusing balek,,,,

dress pink + cardigan (but no picture...huhu)
makeup simple jerk.....huhu,,,tak reti makeup...ahhaha

ENcik HUbby yg dak Temok,,,,,,tp Chumel


step 1: jejalan OU jumpa Baskin RObbins neyh, try lah...hamek ko
Rm18 hinggit satu cup tuh,,,,sumpah pas neyh tk nak beli....hehhee.....


step 2: jejalan lagi nmpak ekdai roti so belilah 2-3 ketul.........en hubby ikut jerlah walaupn dalam hati
 "ish gf ak neyh kater nk diet tp makan jerk"
lalalalalalla,,,,,,,off Diet


Pastuh Makn lagi kt GUlam MEE...asek makan jerk,,,n then gie nengok muvie "The Grey"
"encik HUbby puas dah ker jejalan release tensen??"hehhehe



ini waffle jejalan lagi ari selasa tuh,,,jumpa en hubby jugak gie teman dier beli laPPy baru,,,
yahooo,,(macam lappy aku kan)

tentedeng me n en hubby,,,hehe,,

(harap2 dier tersenyum bace ini entry)




jap2....hold jap,,,