Sunday, January 29, 2012

yAhoo!!,,got MY Rose and Ustaz Azhar Idrus

salam Cik Die,,,,,
malam yang semakin kelam,,,aku masih disini ingit mencoret isi hati ku,,,
ada kabar yang ingin ku sampaikan, barangkali kabar yg menggembirakan atau menyedihkan,,menggembirakn adalah,,,AKU DAPAT BUNGA,,,,,haha,
wah excited nk cerita,ini first tyme ade org bagi bunge,,org tuh En Abg aka Ashraf Amin yang semakin chumel....hehhehe


ROSEs (Sabtu 845pm)
gembira sgt,,,tenkz En Abg,,,,,,gembira plus seronok sebb dpt jumpa balek setelah seminggu berjauhan,,,


muke yg malas nk senyum,,,,siyes mcm model,,,hahah,,pasan nyer Dier,,

inilah flower yang ak perkatakan tadi,,,,akhirnyer ade jugak yang sudi memberi bunga ini,,,,
tenkz syg,,

view dr dekat,,,,,,mudd,,,,<<EPPY>>

untuk mengekalkan dier sentiasa kembang,,,,,,letak dlm botol air,,,
walaupn dier layu satu hari nanti, pada diri ini ia tetap segar,,,,,,




USTAZ AZHAR IDRUS (Ahad 800pm)

hehe,,,diri ini terasa usia semakin meningkat...peluang yang diberi Ilahi, aku gunakan dengan mencari ketenangan dalam pencarian ini,,akhirnya diberi peluang untuk mendengar ceramah tazkirah dr ustaz azhar idrus yang disampaikan di masjid shah alam,,,alhamdullilah sambutan yang diberikan oleh jemaah sgt memuaskan, jemaah yang hadir seramai hampir 30ribu org..tidak dinafikan mmg ramai...alangkah indah lagi kalu subuh itu seramai ini,,,,

<<pic tk de , yelah kusyuk dengar cermah>>hehe,,,,

**esk ade test ES lalallala,,tk tau nk bace ape***

sekian coretan yang tak seberapa..


TUan pUnye Belog Ini,,,agak menggedikkan,,hahha,,
*cantek gak ak tangkap ini pic**
wink,,,selamat Pagi,,

**mmudddd kene stdy utk esk pagi***
allalalal



No comments:

Post a Comment