Wednesday, January 25, 2012

ISI hATI KU,,,,,

hahha,,,salam,,,,excitedkan,,,,nk citer isi hati ku,,,padahal tk de pun,,,malam2 neyh ak nk berkarya sikit,,,,yerlah wujudnyer ini blogpn tuk mengisi masa lapang dengan berkarya ..menulis di blog,,,manelah tau ak tukar bidang jadi penulis,,,,huhu,,penulis....****novel, surat kabar, majalah**menarik,,,,,org kater keje editor,,,,wahhhhh,,,,

actually mnggu neyh mud raye cine,,,,mnggu neyh jugak tarikh weeding adek ak ditetapkan bulan 6,.....huhu,,setelah tahu tarikh,,ape lgi kelam kabut lah,,ade jer tk kene,,,ade jer tk cukup,,,,,,,nk beli itulah inilah,,,aku pulak yg bz,,,,,hahha,,,,beselah first weeding kt rumah kan,,,ade jerk yg tk kene,,,ade jer yg serba kurang,,,everything kene follow mngikut perancangan,,,,,,,,
aku??aku masih disini, bergelar single mingle dan boleyh dah tuk bernikah,,tapi mase aku tk mengizinkan mngkn beri peluang pada adik ak tuk mulakan dulu..jodoh tk kemana, dan ak berharap menjadi seorg isteri pada seorg jejaka yang boleh menjaga aku.

****encik ashraf amin,i hope be ur partner in ur life..**
ceh konon2 jiwang lah tuh,haha,,geli sape yg mmbace,,peduli ape aku,,,haha

hah citer sikit ujung minggu neyh,,my fwenz nk kawen dah,,,so excited nk pegi,,,almaklumlah ak neyh super duper bz konon,,maklumlah student,,paham jerklah.(padahal ak segan nk g weeding neyh,lgipon keadaan ak tk mngizinkan..** no transport,no money.**hahha...pape ak doakan yg terbaik utk kawn2 yg telah menjalankan tggjwab sebagai wife/hsband....yg penting kene bertolak ansur, ececeh2 ak neyh pandai jerk,,

ak neyh act baru lepas buat blogwalking,sume blog ak terjah,,sememangya ak ini suke walking blog org, so sape yg ak walking n say hye tuh,terima sye yg baru saje berjinak2 dlm berbelog neyh.maklumlah org baru kan.tp ak mmg suke jalan2 kt blog org n blogshop,beli baju ,beli shawl cantek2,,dan mcm2 lah,,byk input jjugak ak dpt,,tp bila sehari tk blogwalking rase mcm tk sempurna.rase mcm walking kat shopping complex *padahal walking ats tilam 0r meja stdy**

****mane cik abg neyh , kate nk koll**sigh**lamer neyh tggu**
muke dh tensen,...


.........tiada kata.......


keyhlh,,,,ak terpkse mngundurkn diri, cik abg dah kolll..*tgh berckp dgn my hubby*..

No comments:

Post a Comment