Tuesday, January 31, 2012

AKu BuaT PeraNgai!!!ergghghkhjbj

salam Cik Die
Hye...(dengan suare yang lemah)

betul ker aku neyh suke buat perangai,,,,mcm budak2,,,nthlah,,mungkin dah ade org sayang,so ngade2 lh sikit,,,yerlah dulu2 tk de yg peduli sume kene berdikari..tp biler dah ade sumone tuh nk rase lah ngade2 sikit tp dianggap buat perangai, tak matang, dikatakan suke marah2, suke melenting dan bebal..
hermm,,,,,,,,,,,,,,,, akupn selalu pikir ye...saye memang ngade2, mcm budak2, suke buat perangai,suke marah2 dan bebal dn mcm2 lagilah,,,,,,ok,,paham dah,,

pas neyh nk berdikari balek,,,YEAy MUslimiYE awk boleyh berdikari mcm dulo2 keyh,,,jage nk ngade2 sgt,jgn nk mcm budak2,,,cube lah matang sikit,paham sikit perasaan org lain...klu berperangai camneyh orang yg dekat dgn kiter tak tahan dan lari dari kite.....blablablabla (##mendengar dengan kusyuk***)

so pasni tak nk susahkan sape2 keyh,,,,,do it yourself,,,keyh back to urself...(Okeyh Myself)

ARRRSHBADHADHAJKDHjsjhfdgfjahsfgjhasbfsajhbdskjdhak (sgt tak tau nk ckp ape, bende merepek tuh mewakili aku yg bernama MusLimiYe )

my hubby said 
"syg kalu syg rase mcm nk marah dan sgt bosan amek wudhuk key,solat ker ape ker,tp jgnn mrh2 b,cian b satu hari neyh dah lah penat,,,tp tk de ckp marh2 meninggikan sore..blablablabla"

(mendengar dengan kusyuk En HubbY mmberi nasihat)
sory dah buat my Hubby terase dgn perangai budak2 neyh
@#$%%^^*%&

tau tak aku teringin nk kol him"abg" tapi tk bleyh, sebb my hubby kate after married baru bleyh panggil baru spesel...hehhee,,,
but my hubby very understanding me...tenkz my luve,,

"To love is to suffer. To avoid suffering one must not love. But then one suffers from not loving. Therefore to love is to suffer, not to love is to suffer. To suffer is to suffer. To be happy is to love. To be happy then is to suffer. But suffering makes one unhappy. Therefore, to be unhappy one must love, or love to suffer, or suffer from too much happiness. I hope you're getting this down."















No comments:

Post a Comment