Wednesday, December 21, 2011

akhirnya,,,,,

hermmmmm,,elllop cik Die,,,,actually now am in library,,,,
bcz why? bcz in my new house no line ternet,,,so terpaksa lah pegi library terchinta ini,,
semester neyh sangat memboringkan,,,,,,
n sem neyh jugklah caye akn jadi seorg yg sgt pemalas,,,,sebb ape,,,sebb asek tidoq jerk,,,
membesarkan badan,,,,OMG ini tk boleyh jadi,,,,,kene workout,,,,hahah,,
so my sis becoming be a wife,,,,so langkah bendul lah,,,but its okeyh,,,
caye ak terus menunggu,,,,,hehe,,tunggu my BF lh kan,,,
hermmm
nak buat CABARAN10HARI tuh gagal lagi,,,,,sebb ape,,,ketiadaaan ternet.
betul lah zaman sekrg neyh if tk de ternet agak memboringkan,,,untunglah org yg jual broadband, telekom n lain2,,,,
mnggu neyh kelas tk byk,,,,,tpi mnggu neyh mau ketemu my frenz,......lamer tk jumpa...mau buat bachelor party,,,hahahah,,,tggu lah becoming pica by me,,,,,





inilah dier mereka yg akn ketemu dis week,,,,,,,,,tak sabr,,,rindu kalian,,,,
dun say am "gemok" eyh,,,,,hahaha

No comments:

Post a Comment