Thursday, August 18, 2011

SyaWaL yang AkAn DaTang~~~





hey everyone,,,lamer gak ak tk mengupdate ini belog,,,ari tuh nk wat entry becoming raya,,,tp kemalsan yg mnjelma...lasan pose,,,hahaha,,,,,now mlm neh gak ak nk update,,,ade yg dh bertanyer mus biler nk update belog,,,caye nk bce belog u,,,hhaha,,,tp ade ker tanyer,,,mestilah ade,,,hahaha,,,,
walaupn follower ak neh org yg tau jer ini link,,,tk nklah expose sgt,,,biar hidden tp uptodate,,,haha,,apa ak ngarut marut neh,,pape  nk habaq sikit raye taun neh lagu mana,,,lagu???
hahah......speaking utara plak,,tentedeng,,,

now currently am in gombak,,,,,eh speaking london plak,,,

before balek ritu,,,am in my housemate gie jejalan kt jalan tar..wah ramai2 giler2,,,,tak ley bla,,,tp taklah ramai yg bersesak sebb we went tyme tak busy ari biase,,,,,ari kamis,,,tp mmg ramai2lah,,,
n then kami balek unisel but we cannot entry  da guard....so we decided tuk sahur kt luar jerk,,kt BB ...jgn slah sangka eh,,,not bukit bintang but Batg Berjuntai,,,hahahaa,,,,,n then kami balek lah ostel,,,sgt eppy sebb kami beli brg especially me,,,i hve oleh2 tuk my mom,,,,nheee

so nk upload pic tk smpt,,,,,sebb kami tk terpikirpn nk amek pic,,,haahhahah

tp it sokeyh,,,, pic diatas tuk tatapan shj,,,hahhaa,,,,

shawl : nth tym biler ak beli,,,,tuhlah dier asla nmpak kedai tudung/shawl
sume nk kaut,,hahha,,,
 
seterusnya..........shopping wif my frenz ira kt pkns shah alam n berseta 2 guys sekali ikot kami,,,
ehem2,,,,mereka bodyguard kami,,,tentedeng2,,,,but am wif ira juz dpt 1 baju jerk,,,,
hhuh,,,mane taknyer hrga bju satu tuh jer tk ley bla,,,tp its sokeyh asal puas hati,,,

neh pn pic tak de,,,,huhuh..tk sempt nk mengamek pica,,,hahah,,,,


heee.....seterusnya,,,,,


berada dirumah,,,,,sudah pulang ke kampung halaman,,,,kampung lh sgt.,,kn...
but b4 tuh nk bg tau mnggu lepas2 i hangout buka pose wif my ex classmate,,,teknik sskool dulu..
tersgt lamer tk jumpa u all,,pepun eppy tyme wif u all,,


heee......biar ini gambar citer miter itu kesah...
wink~~~wink~~~














2 comments:

  1. amboi2...dh pndai style tdung mcm nie eyh...hehehehe~~weyh cter la ngan sape ari 2..awk ngn ehem2 2 mcm ner..??

    ReplyDelete
  2. heee,,,,,tk ley citer dlm neh yunk oi,,,heee,,aderlah,,lalalala,,,,hahha

    ReplyDelete