Tuesday, May 3, 2011

ronda2 mencsari bahan hantaran tuk bakal pertunangan adek ,,,,

wah,,,ari neh first keje,,,part tyme,,kat mane tau tak,,,hehe,,kat plza gm pusat pemborong 
kt chow kit tuh,,,hee,, 
sebelum tuh mus ade round2 cari kerja,,,tp tka dapt,,kol bos lamer,,,yerlah manerlah tau nnti2 dier nk org ker,,
last2 dier kol balek,,memang nak org,,,suh ape lgi,,,muspn grab jerlah peluang yg ade kan,,,heheh...


hahaha,,,saje nk mngamik pic sementara tggu tyme,,,
hee,,,ini pic b4 out ngn adek ahad lepas,,,sebb beli brg  tuk hantaran dier,,


wat muke hodoh siket,,,
actually td gie kejepn pakai style tdung cmne jugak,,,
hee,,,,,


tau tak ,,,tadi sedang mus mempromosikan brg dan bg harga2,,,tibe2 ade sorg abg neh,,,
tanyer "dik umur baper?" dn mus pn jawab "24 tahun..nape bang"..."berminat nak jadi model muslimah tak?mmg byk ke koleksi shawl/tudung?kenal majalh shahadah?kalau berminat ini kad abg,,,,kol ade kalau free
ley kita wat photoshoot,,"..abg sorg berkate "adek tk kenal ker abg tuh,,,itulah usuazha jurnalist ,editor,photographer,,,editor msia,,,klau ade ske membaca adek kenal lah dier,,,,"...dan mus pn "ok,,if sy berminat sy kol abg,,,"hhee

wahh,,,,menarik tak,,,first keje,,dpt job lain plak,,nnti mus ad etyme mus kol lah kan,,,tmbah2 duit2 poket kan,,,abg tuh kater tertarik dgn care mus pakai shawl kot,,,lhuhuh,,sibuk tanyer pasal shawl/tudung mus,,

hahaa,,,wah bley ker mus bg post terbaik nerh,,,mus bukanlah sumone yg reti berposing2 jerk,,,
heemmm..tapi menarik tuk cari pengalaman kan,,,hee,,


nak update sikit semasa jejalan ngn adek  n my kazen
ke sogo+sumehouse+majsid india
beli barangan hantaran tuk adek nyer,,,



tentedeng,,,,hee,,,neh mus tgh ciap2 nk gie jejalan
kami naik motor ma,,,beselah 1 mei kan,,,


neh kazen2 ak,,,yg pink tuh adek mus yg bakal bertunang,,,,hehhe,,
kami neh cume mngikut jerkk
terbaik,,


hehe,,antara mereka muslah plng tua,,,opps paling mudelah,,



ayu tak,,,hee,,,flower 4 u,,,hehe,,


alamak pis terbalik,,,hehhe,,,,pandai2lah tengok lah eh,,


neh ngn kazen ak,,,nape ak tenyum mcm neh,,,eh,,
hahah,,

 

tak tenyum sebb bunge kuning tk de pon,,,,,ermmm


tenyum balek,,,hehe,,,,

neh kat kedai bunge2,,,,,nk cari bunge tuk letak kt hantran,,,leceh2,,,
asek nk grey,,susah wooo nk cari,,

akhirnyer kami ke sogo,,beli set cadar ngn toto sekali,,,mahal ouhhh,,,,tp tgh sale 70%
dari rm799 dapat rm199 mcm tuhlah,,,

No comments:

Post a Comment